Πως Δρα

Ο βήχας αποτελεί ένα αμυντικό μηχανισμό του οργανισμού με στόχο την απομάκρυνση σωματιδίων (σκόνης, εκκρίσεων κλπ) από το αναπνευστικό σύστημα. Διάφορες καταστάσεις στον οργανισμό μπορούν να προκαλέσουν βήχα, όπως αναπνευστικά νοσήματα, καρδιακές παθήσεις, αλλεργίες. Πολύ συχνό πρόβλημα είναι ο βήχας του κυνοκομείου. Προκαλείται από βακτήρια ή ιούς. Μεταδίδεται πολύ εύκολα, όταν τα ζώα συνωστίζονται. Η θεραπεία περιλαμβάνει αντιβιοτικά, αντιβηχικά, αποχρεμπτικά.

Το VeTussin περιέχει ένα σημαντικό αριθμό φυτικών εκχυλισμάτων που δρουν συνεργιστικά και έχουν ως στόχο την ανακούφιση των σκύλων από τα συμπτώματα αναπνευστικών νοσημάτων.

Ο ευκάλυπτος χρησιμοποιείται στα κρυώματα γιατί ανακουφίζει από το φαρυγγικό πόνο και έχει αποχρεμπτική δράση.

Η ήβη χαλαρώνει τους μύες που προκαλούν βρογχόσπασμο, διευκολύνει την απόχρεμψη, μειώνει τις εξάρσεις  του βήχα και έχει ανασταλτική δράση στην ανάπτυξη μικροοργανισμών στις αναπνευστικές οδούς.

Το θυμάρι, έχοντας αντιφλεγμονώδη επίδραση στο αναπνευστικό, μειώνει το οίδημα του αναπνευστικού βλεννογόνου.

Ο γλυκάνισος διευκολύνει την απομάκρυνση των συσσωρευμένων εκκρίσεων στους αναπνευστικούς βρόγχους.

Το πεντάνευρο έχει αποχρεμπτικές ιδιότητες. Διευκολύνει την απομάκρυνση της βλέννας και ενεργοποιεί τους μηχανισμούς αναγέννησης του αναπνευστικού επιθηλίου.

Το VeTussin εκτός από τα φυτικά εκχυλίσματα, περιέχει και μία σειρά βιταμινών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό. Η βιταμίνη Α βοηθά στην τοπική άμυνα του αναπνευστικού συστήματος. Η βιταμίνη C ενισχύει συνολικά το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ μαζί με τη βιταμίνη Ε επιδεικνύουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Γιατί να δώσω VeTussin στο ζώο μου;

Το VeTussin  θα αντιμετωπίσει τα συμπτώματα αναπνευστικών νοσημάτων  και θα κάνει πιο ήρεμη την αποθεραπεία από αναπνευστικές λοιμώξεις.